About Airxcel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

AIRXCEL

Toonaangevend designer en fabrikant van klimaatbeheersingsoplossingen.

De merken van AIRXCEL  bieden klimaatbeheersingsapparatuur voor industriële markten; kooktoestellen, ventilatie, verwarming en koeling, raambekleding, zonwering en buitensystemen voor de recreatievoertuigenmarkt.

De producten worden door Karman Trading rechtstreeks vanaf de fabriek in Italië geleverd.

Bent u geïnteresseerd als dealer in deze producten? Neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden. Bent u als eindgebruiker geïnteresseerd in deze producten? Kijk dan op onze dealer locator naar de dichtstbijzijnde dealers.

 

De website van de fabrikant is te vinden via deze link[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]MAXXFAN DELUXE- ventilation systems[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]MAXXSHADE- shades[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]MAXXDOME- ventilation systems for small areas[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]SKYLIGHT- rooflight[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]