Karman op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

12 -16 Oktober 2016

 

Met een mooie stand zijn wij van 12 Oktober tot 16 Oktober aanwezig Op de jaarlijkse Kampeer & Caravan jaarbeurs in Utrecht. Standnummer 10.A002

We nodigen u natuurlijk allemaal uit om een bezoek te brengen aan onze stand.

Download hier de  nieuwe brochures van TELECO, TELAIR, NDS, 3Gas+ en onze andere merken

 

 

 

 

Te zien op de beurs:

3Gas+ alarm met optionele sensoren. 

Zoals velen van u weten heeft Karman al jarenlange ervaring met de levering van diverse gasalarmen. Tot vorig jaar was dit het Trigas alarm. Dit alarm is intussen verbeterd op een aantal punten en onder de noemer 3Gas+ op de markt gebracht. Behalve de nieuwe kleinere en elegantere ‘look’ heeft het alarm ook de mogelijkheid tot het aansluiten van extra sensoren voor bijvoorbeeld stijgende gassen zoals CO. Het alarm reageert op alle belangrijke gassen, zoals Propaan, Butaan, LPG, Koolmonoxide (CO) en bedwelm gassen. De prijs is natuurlijk zoals u van ons gewend bent. Uitgebreide informatie vindt u op www.3gasplus.com 

 

NDS

NDS Zonnepanelen

In Januari zijn naast de standaard lijn panelen Flexibele panelen toegevoegd. Vanaf nu zijn ook prachtige Blackline panelen leverbaar. Natuurlijk compleet met geïntegreerde brackets. De Blackline panelen hebben een hogere opbrengst dan standaard panelen. Dit kan oplopen tot 40%.

 

 

NDS Zuivere Sinus omvormers

Vorig jaar hebben we reeds de nieuwe lijn Zuivere Sinus omvormers gepresenteerd. Uiteraard zijn ze er wederom bij want deze inverters zijn in korte tijd zeer populair geworden. De inverters zijn van professionele kwaliteit maar hebben een uitstekend prijskaartje. Zo is een omvormer van 1000 watt met een zuiver sinus (en top kwaliteit) al verkrijgbaar voor een adviesprijs van slechts €350,-  Dit jaar wordt de serie uitgebreid met een 2000Watt Pure Sinus omvormer, en een 1000- en 1500Watt Pure Sinus omvormer met ingebouwde Priority switch (IVT)

 

Telair-dak-airconditioner Dualclima

Telaïr DUALCLIMA

Telaïr airconditioners waren het afgelopen jaar ongekend populair. Natuurlijk hielp het feit dat concurrerende merken niet konden leveren een beetje, maar ook wijzen testen van het Duitse Promobil uit dat er goede redenen zijn om Telaïr airconditioners te verkiezen boven andere merken:

  • Geringe afmetingen in het interieur. De 8400H is plat en zit daardoor niet snel in de weg voor bijvoorbeeld deuren van sanitaire ruimtes
  • Een snellere afkoeling van het interieur dan andere merken
  • Meer reserves en daardoor ook geschikt voor grotere voertuigen of ongunstigere inbouwplekken
  • Een warmtepomp ook bij de voordeligere modellen al inbegrepen.
  • Een lagere aanschafprijs dan concurrerende modellen

 

NDS Lichtgewicht Lithium accu’s.

NDS is fabrikant van diverse typen accu’s voor verschillende markten. Binnenkort vult NDS ook voor de RV markt haar AGM lijn aan met een ware Lithium LiFePO4 accu compleet met BMS. OVer het algemeen zijn Lithium accu’s natuurlijk prijzig. Maar het prijskaarte van de NDS accu’s kan u nog weleens positief vallen!

 

Teleco satellietantennes , televisies automatisch

TELECO HUB

Bedien u antenne, uw airconditioner, uw verwarming, generator, en desgewenst andere apparatuur, op afstand op uw mobiele telefoon via de Teleco HUB.

U heeft het misschien al gezien dat vele merken op dit moment met de mogelijkheid komen om apparatuur te bedienen met een APP. Waar de TELECO HUB zich echter onderscheid is het feit dat u ook andere apparatuur kunt bedienen met de TELECO HUB. Zo kunt u de ALDE verwarming bedienen, en tevens ook schakelaars en andere triggers naar keuze. De HUB is in de aankomende maanden verkrijgbaar, maar we laten hem natuurlijk al wel zien in Utrecht.

 

Uiteraard zijn we op de beurs aanwezig met het volledige assortiment van Teleco. Wij lichten u graag voor tijdens een kop koffie op onze stand!

We zijn aanwezig met de merken