Nieuwe producten en fabrikanten

Nieuwe producten / fabrikanten

linnepe

LINNEPE TRIGAS

 

Per maart 2014 heeft Karman Trading de distributie overgenomen van Linnepe Trigas alarmen. Het welbekende alarm detecteert butaan, propaan, lpg, koolmonoxide en narcosegassen. Aan te sluiten op de 12V installatie van uw camper of caravan. Bij een nieuwe distributeur hoort ook een nieuwe inkoopprijs. Geinteresseerd? Neem snel contact met ons op, want de bestellingen gaan hard!  Ik denk dat we u kunnen verrassen! Linnepe Trigas gasmelders worden vanuit Nederland geleverd en zijn per direct leverbaar.

 

NDS

NDS Powerservices

 

NDS is de grootste professionele leverancier van Accu’s en powerservices in Italïe. Karman Trading heeft het agentschap verkregen voor alle artikelen van NDS binnen de BENELUX. We beginnen met de zonnepanelen. (complete sets) Ook hier geldt, dat ze sneller besteld worden, dan dat ze kunnen worden uitgeleverd. De volgende lading komt binnen in Mei. Wees er snel bij!

 

plywood

Filippi Legnami

 

Populierenhout CPL of Alkorcell panelen van Filippi Legnami. Vanaf deze maand ook verkrijgbaar via Karman Trading. Ook hier zijn de tarieven erg interessant bij afname van pallets.

 

safire-roaster

SAFIRE Cooker

De SAfire

Cooker kan braden, bakken, grillen, roken, wokken etc.. Ontworpen om met slechts 300g briketten(8-10 pct) tot 2 uur te kunnen koken.  Ook kunt u de Safire quickstartbriketten gebruiken. De SAfire Cooker kan worden gebruikt op tafel, op het terras,balkon, strand, de camper of caravan, boot, in een park, enz. -. Gewoon meenemen en koken waar u maar wilt, wanneer u wilt, in alle seizoenen! De Safire Cooker wordt vanuit Nederland geleverd. Meer informatie: www.safirebenelux.eu

fsmart2(1)

Nieuwe SMART antenne TELECO

 

TELECO SMART volautomatische antenne

Teleco onderscheidt zich al jaren op het gebied van automatische antennes t.o.v. haar concurrenten op het gebied van kwaliteit en service. Met de nieuwe SMART automatische antenne is er een nieuw paradepaartje bij. Deze gepatenteerde antenne schakelt automatisch tussen 7 tot 64 satellieten zodra een ander kanaal gekozen wordt. Naast deze functionaliteit blijft het wandpaneel waarbij dit handmatig kan worden geregeld, natuurlijk ook volledig beschikbaar. Alle FLATSAT modellen van Teleco kunnen vanaf heden worden uitgevoerd met SMART functie.