Nieuwsbrief Oktober 2015

• Kampeer en Caravan Jaarbeurs succes.

• Nieuwe lijn NDS inverters

• Zonnepanelen weer volop leverbaar..

---

Kampeer en caravan jaarbeurs succes.

Met een 20 meter lange stand vertegenwoordigde Karman Trading dit jaar zowel de merken Teleco, Telair als NDS. Een succes, want met een bezoekers stijging van meer dan 16% ten opzichte van vorig jaar heeft de stand ontzettend veel aandacht gehad. Voor Teleco was de Flatsat Elegance het meest besproken systeem. Bij Telaïr ging de nieuwe Dualclima aircondtioner serie voorop qua aandacht. Bij de energieproducten van NDS waren de zonnepanelen en de nieuwe inverter lijn het meest favoriet.

Download hier de  nieuwe brochures van TELECO, TELAIR en NDS

Nieuwe lijn inverters NDS

De nieuwe lijn gemodificeerde- en pure sinus omvormers van NDS was in Düsseldorf al aangekondigd en vanaf nu ook volop leverbaar. De inverters zijn van professionele kwaliteit maar hebben een uitstekend prijskaartje.

Karakteristieke functies:

• De input en output zijn compleet geïsoleerd

• Professionele verbindingen die, in tegenstelling tot normaal verkochte goedkope omvormers, direct zijn geïntegreerd in het geheel, waardoor er een substantiële vermindering van de spanningsval is.

• Hogere efficiëntie: 93% voor de gemodificeerde golf Smart-in SM serie en 91% voor de pure golf Smart-in SP serie

NDS zonnepanelen weer volop leverbaar.

Afgelopen jaar was een topseizoen voor de verkoop van de populaire zonnepaneel kits van NDS. De verkoop is zo hard gegaan dat de zonnepanelen al verkocht waren voordat ze waren aangekomen. Op dit moment zijn er weer genoeg zonnepanelen op voorraad.

download hier de brochures van TELECO, TELAIR en NDS