Utrecht Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2017

Net als voorgaande jaren zijn we aanwezig op de Kampeer en caravan Jaarbeurs in Utrecht van 11 tot 15 Oktober. U vindt ons in Hal10 A002

Natuurlijk zijn als altijd de producten van TELECO, TELAIR, NDS en 3GAS, aanwezig, maar dit jaar is er ook onze nieuwe aanwinst TESA AUTOLIFT.

TESA AutoliftKarman Liftsystemen camper-caravan

De Tesa Autolift is een geavanceerd en betaalbaar levelsysteem, reeds vele jaren op de markt maar werd enkel in Duitsland verdeeld onder de naam Linnepe Autolift. Met de distributie via Karman Trading in Benelux en Scandinavie verwachten we dit Italiaanse product ook uitgebreid in deze landen in de markt te kunnen zetten. Meer informatie over het TESA Levelsysteem, vindt u via deze pagina

ActivSat Automatische satellietantenne

TELECO Nieuws:

Met de nieuwe ACTIVSAT van Teleco hebben we een plaatsje weten te bemachtigen op de innovatieroute op de beurs. Dit volledig automatische satellietsysteem neemt u gewoon los mee in de camper of caravan en plaatst u waar u wilt, zonder last te hebben van eventuele bomen die een probleem kunnen zijn bij een vast systeem. Wisselt u af en toe van camper of caravan? Dan hoeft u de antenne dus niet mee te verkopen met het voertuig. meer informatie  over de ActivSat vindt u via deze link en natuurlijk op de beurs in Utrecht. Het systeem is leverbaar medio December 2017.

NDS Nieuws:

NDS energieproducten verdelen we slechts enkele jaren. Enkele jaren geleden had niemand er nog van gehoord, maar dat is snel veranderd. NDS producten staan bekend als producten met een uitstekende prijs bij een top-kwaliteit merk. In Utrecht laten we natuurlijk de reeds bekende producten zien zoals, zonnepanelen, Green Power accu’s, accu- beheer systemen etc. Dit jaar komen we ook met een zeer interessant accu-beheersysteem. 3Lion. We nodigen u graag uit om de voordelen bij ons af te wegen tegen de kosten.

NDS, LiFePo4, Lithium, Camper, Caravan, Accu