Over F.A.S.P.

F.A.S.P.

Stoelen, banken en draaiplateaus voor recreatievoertuigen en speciaalwagens

F.A.S.P. Italie werd in 1978 opgericht.  F.A.S.P. ontwikkelt en produceert stoelen, banken en accessoires zoals draaiplateaus, armleuningen etc. voor campers, bussen, recreatievoertuigen zoals boten, maar ook speciaalvoertuigen zoals brandweerwagens en ambulances.

F.A.S.P. fabriceert vanaf het metalen frame t/m de afwerking en bekleding. Naast onderzoek en ontwikkeling werkt F.A.S.P. continue aan verbetering van kwaliteit, design en veiligheid.
Stoelen worden in het eigen bedrijf getest conform de eisen van TUV en het Italiaanse ministerie van transport. Sinds 2000 wordt volgens de DIN EN en de kwaliteitsnorm ISO 9001 geproduceerd. In 2003 volgde ook de REV2000 certificering. De stoelen en draaiplateaus worden bij F.A.S.P. onderworpen aan crashtesten waardoor deze voldoen aan de belangrijkste eisen.

F.A.S.P. staat garant voor hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Karman Accessoires verzorgt de verdeling van F.A.S.P. producten naar dealers en groothandels binnen België, Nederland en Luxemburg (BENELUX).

De website van FASP is te vinden via deze link

Interesse in de producten van FASP?