Over Teleco

TELECO

Automatische en halfautomatische schotelantennes voor de recreatieve markt.

TELECO heeft haar basis in Lugo Italie. In een hypermodern pand zijn ontwikkeling, productie en marketing samengevoegd.

TELECO ontwikkelt, produceert en verkoopt een compleet assortiment aan apparatuur en materiaal voor de ontvangst van zowel aardse ( terrestische) , als satelliet TV-, telefonie en internet- signalen. Zij specialiseert zich voornamelijk op de camping en recreatiemarkt.

TELECO werd in de jaren 70 opgericht als SEL Elettronica, gespecialiseerd in de productie en verkoop van TV antennes en ontvangers voor huiselijk gebruik. In de navolgende jaren kon TELECO deze brede ervaring benutten om haar productrange uit te breiden en een tweede doelgroep toe te voegen: Naast de uitgebreide range of producten voor huiselijk gebruik werden ook producten voor de vrije tijd markt ontwikkeld. ( Campers, caravans, boten, paardentrailers etc.)

In deze laatste sector is TELECO inmiddels Europa’s grootste leverancier. De naam TELECO  is alom bekend, dankzij jarenlange ervaring en een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Het enorme product assortiment loopt van traditionele antennes tot volautomatische schotelontvangers, geschikt voor de ontvangst van signalen van alle in Europa voorkomende satellieten. Daarnaast biedt zij LCD TV- schermen en internet faciliteiten.

TELECO exporteert naar alle landen van Europa en beschikt over een uitgebreid net van dealers en technische specialisten.

Fabrikanten websites:

Interesse in de producten van Teleco?