Over Furrion

 

 

Furrion is opgestart in 2003 en is onderdeel van Lippert. Het is een Amerikaans bedrijf, gevestigd in Elkhart, Indiana. Daarnaast hebben ze ook een vestiging in Hong Kong, o.a. voor R&D(onderzoek en ontwikkeling).

In de afgelopen tien jaar heeft Furrion zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende leveranciers van consumentenelektronica, apparaten en energieapparatuur voor de gespecialiseerde voertuigindustrie. Sinds de intrede op de markt voor recreatievoertuigen (RV) in 2007, domineerde Furrion in de VS binnen twee jaar meer dan de helft van het marktaandeel voor zijn productcategorieën. Dit succes leidde tot samenwerkingen met Fortune 500-bedrijven om op maat gemaakte technologie te ontwikkelen voor specifieke vereisten en lanceerde wereldwijde investeringen in onze unieke engineeringcapaciteiten. Furrion leidt deze sector als pionier in het verbeteren van de ervaringen onderweg en het uitbreiden van de mogelijkheden voor compact wonen.

Het hoofdkantoor in de Verenigde Staten is het centrale knooppunt voor Furrion-innovatie in de gespecialiseerde voertuig-, maritieme, thuis- en commerciële sectoren. Het ICIT(Innovation Center and Institute of Technology) beschikt over een grote showroom, een trainingscampus voor mechanische piloten, een R&D-faciliteit, een universiteit, zakelijke kantoren en technische ondersteuning voor Noord-Amerika.

 

Interesse in de producten van Furrion?