Over Karman Trading

Karman Trading Logo

Expertise in accessoires voor caravans, campers, boten en speciale voertuigen

Karman Accessoires is agent en importeur voor verschillende kwalitatief hoogstaande fabrikanten van accessoires voor recreatieve en speciale voertuigen zoals campers, caravans, boten, brandweerwagens en ambulances.

Karman Accessoires is verantwoordelijk voor de commerciële en technische ondersteuning van deze fabrikanten in de regio Benelux en Scandinavië. Voor enkele merken is Karman Accessoires ook verantwoordelijk buiten dit gebied.

Wij werken uitsluitend samen met professionele partners. Expertise, betrouwbaarheid en een goede samenwerking staan bij ons voorop. In alles wat ons bezighoudt en beweegt gaan we voor continuïteit in de relatie met onze klanten. We volgen de ontwikkelingen en nieuwe technieken binnen onze branche op de voet en zorgen ervoor dat ons productaanbod hierbij aansluit.

Wij werken graag met u samen
Bent u leverancier of fabrikant van accessoires voor recreatieve voertuigen? In de regio Benelux en Scandinavië kennen wij de markt en weten de weg richting groothandels en dealers. Wij werken graag met u samen!

Maak afspraak om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.