Over Filippi 1971

Informatie over het merk Filippi LegnoFilippi 1971

gelamineerde panelen zoals HPL, CPL, Papier en Laminaat

voor verschillende branches zoals campers, caravans, speciaalwagens, boten, meubelen, deuren en vloeren.

Filippi 1971 startte als een eenmanszaak met het produceren van halffabrikaten en massief beukenhouten gordijnringen. In de loop van de tijd is de fabriek uitgegroeid tot een flink familiebedrijf met een productieruimte van 2000m2.  Sinds 2002 concentreert Filippi Legnami zich volledig op de fabricage van gelamineerde panelen voor diverse sectoren.

Panelen voor campers caravans (RV) en speciaalwagens

Voor RV, en speciaalwagens is Filippi gespecialiseerd in houten panelen gelamineerd met papier, Alkorcell®, PVC, HPL en PP voor interieurbouw in campers, caravans, vouwwagens, stacaravans en omgebouwde bussen.

Nautische sector, boten, schepen

In de nautische sector combineren we multilplex en twee-laags panelen gemaakt van elke soort hout, kurk, fineer en laminaten (die dus naar wens op maat kunen worden geleverd. Ook is het mogelijk gebruik te maken van digitale prints In de nautische sector wordt veelal gewerkt met okoumé meerlaagse panelen, of populier, vermiculiet, MDF of spaanplaat.

Meubelbranche, deuren en vloeren, overige branches

Alhoewel Karman Trading zich vooral in de mobiele markten begeeft, leveren wij de panelen van Filippi 1971 ook uit voor diverse andere branches, zoals fabrikanten van meubelen, deuren, vloeren etc..

Bent u geïnteresseerd als dealer, bouwer of fabrikant in deze producten? Neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden. Bent u als eindgebruiker geïnteresseerd in deze producten? Kijk dan op onze dealer locator naar de dichtstbijzijnde dealers.

Camper-caravan-panelen-hpl-cpl-populierenhout-papier-alkorcell

De website van de fabrikant is te vinden via deze link