Over Aqua-Hot

 

 

Aqua-Hot is begonnen in 1984 en is sinds 2019 onderdeel van het merk Airxcel. Het bedrijf is begonnen in Amerika, maar toen het werd overgenomen door Airxcel, besloot het om ook in Europa producten te gaan verkopen.

Aqua-Hot heeft verwarmingssystemen die gebruik maken van hydronisch verwarmen en luchtverwarming.

Hydronisch verwarmen

Op het meest elementaire niveau maakt Aqua-Hot hydronische verwarming gebruik van buizen om hete vloeistof naar warmtewisselaars te leiden die verwarmde lucht in leefruimtes verspreiden. Spoelen, waar door drinkwater loopt, wikkelen zich om de ketel om heet water naar kranen en apparaten te transporteren. Afhankelijk van het systeem worden verschillende warmtebronnen gebruikt, maar allemaal maken ze gebruik van een combinatie van overtollige warmte van de motor van het voertuig, dieselbrandstof of propaan en wisselstroom van de wal.

Luchtverwarming systeem

Met de GEN1 verwarmingssystemen biedt Aqua-Hot een alles-in-1 luchtverwarmingssysteem voor campers met een 10 liter warm water heater. Dit systeem wordt aangedreven door Diesel of Propaan/Butaan en electriciteit waardoor het veelzijdig en brandstofefficient is. De Aqua-Hot Gen 1 kan het water onafhankelijk van de verwarming verwarmen. Dit zorgt ervoor dat u het hele jaar door comfortabel bent en altijd kunt genieten van een warme douche, zelfs als de verwarming is uitgeschakeld. Wanneer u bent aangesloten op 230V walstroom, kunt u gebruikmaken van de elektrische modus om brandstof te besparen, waardoor u zuiniger kunt reizen en verblijven.

Interesse in de producten van Aquahot?