Over NDS

NDS

Energietoepassingen, accu’s en zonnepalenen voor de recreatieve markt, speciaalwagens en Marine.

 

 

NDS Group S.r.l. werd opgericht door de broers Di Sabatino, die al 35 jaar professioneel, vakkundig en met passie werkzaam zijn in de sector van opgeslagen energie.

De NDS Group ontstond om te kunnen voldoen aan de markteisen door middel van de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten.

Het belangrijkste doel van de onderneming is om een groot aantal verschillende accu’s te bieden voor alle mogelijke toepassingen in diverse sectoren: auto’s, campers, zeilboten, hoogwerkers, reiniging, leger- en speciale voertuigen.

NDS houdt zich continu bezig met onderzoek en ontwikkeling, en de grootste prioriteit van de onderneming is het begrijpen van de behoeften van klanten en het voorspellen van hun toekomstige behoeften.
Dit is de reden dat de Elektronica-divisie meer dan 10 jaar geleden werd opgericht. Hierin werkt een select team van ingenieurs en technici samen om geavanceerde systemen te ontwerpen, ontwikkelen, octrooien hierop aan te vragen en te produceren, voor het beheren en opladen van accu’s.
De missie van de onderneming is gericht op een continue ontwikkeling van haar producten op het gebied van materiaalkwaliteit, productieprocessen, een nauwgezette after-sales service en de prijs/kwaliteit-verhouding.

Bent u geïnteresseerd als dealer in deze producten? Neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden. Bent u als eindgebruiker geïnteresseerd in deze producten? Kijk dan op onze dealer locator naar de dichtstbijzijnde dealers.

 

NDS Accu's NDS Stroomvoorziening NDS Zonnepanelen

De website van de fabrikant is te vinden via deze link